Η Εταιρεία

Οι ιδρυτές της Enjoy Sailing ξεκίνησαν την επιχείρηση μετά από μερικές μαγευτικές σεζόν ιστιοπλοΐας στη Μεσόγειο και ειδικότερα στην Αδριατική, το Ιόνιο και το Αιγαίο.

Ακόμα και μετά από χρόνια ναυσιπλοΐας στο Αιγαίο και το Ιόνιο Πέλαγος, δεν είμαστε λιγότερο ενθουσιασμένοι από τις πολλές ομορφιές που μας προσφέρουν αυτά τα νησιά ... ηλιοβασιλέματα σε ένα ήσυχο αγκυροβόλιο, τις ξαφνικές εκπνοές ενός δελφινιού, τους γλάρους που ατενίζουν πάνω από τη θάλασσα και έναν ερωδιό που αλιεύει από την ακτή ... απλά για να αναφέρουμε μερικά. Είτε πρόκειται για την πρώτη σας φορά, τον πρώτο σας ναύλο, είτε για πολλοστή φορά που κάνετε διακοπές με σκάφος, θα ήταν μεγάλη μας τιμή αν μας επιτρέπατε να σας παρουσιάσουμε τη χαρά της περιήγησης σε αυτά τα μαγευτικά νησιά. Λατρεύουμε τον τρόπο που αλλάζει η ιστιοπλοΐα. Είτε αν είστε 20 ή 70 χρονών και επιθυμείτε κάποια απόδραση ή ευχαρίστηση, ήρθατε στο σωστό μέρος.

Η βασική μας διαφορά είναι η αίσθηση Sailing Logic μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα - είμαστε μια μικρή εταιρεία και σύντομα θα μας γνωρίσετε όλους. Και με το απαραίτητο ήθος και την ευχάριστη παρέα - θα βρεθείτε σας ανάμεσα σε φίλους σε σύντομο χρόνο!

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο πλοίο!

ΑΣΤΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

insert_emoticon 285 Χαρουμενοι πελατες
explore 1375 προορισμοι
photo_camera 631 Instagram
favorite 1125 Facebook like
https://www.enjoy-sailing.gr/wp-content/themes/yachtsailing